KROPSTERAPI

INFO

Annette Breinholt

Stud. Manuvision Kropsterapi

Kropsterapi

Krop og psyke hænger sammen. Hvis der er smerte i kroppen, påvirker det psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen – som spændinger, blokeringer og dermed smerter. Det er altid kroppen, der først gør os opmærksomme på, at noget er galt

Hvad er Manuvision kropsterapi?

Manuvision kropsterapi er en evidensbasereret behandlingsform, der behandler fysiske og psykiske lidelser gennem kroppen. Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser, ved at åbne kroppen og løsne op for de spændinger og fastlåsninger, der ligger bag de fysiske og psykiske gener.

Med Manuvision kropsterapi behandler jeg ved at

  • skabe balance i dit nervesystem
  • sætte gang i kredsløbet
  • frisætte åndedrættet
  • og aktivere gennemstrømning i kroppens energisystem.

Helt konkret arbejder jeg ved at afspænde muskler, frigøre led og løsne op i nakke og ryg ud fra en kombination af dybtgående massageteknikker, ledfrigørelse, akupressur og zonepunkter.

 

Tilbud til studerende

Står du overfor en eksamen? Er du bekymret for hvordan det skal gå? Føler du dig presset eller stresset? Er du generet af fysiske spændinger i fx nakke og skuldre?

Ved en kropterapeutisk behandling stimuleres det parasympatiske nervesystem, som er vores afslapningssystem, og som får kroppen ned på jorden igen, og skaber ro i kroppen. Kropsterapien hjælper til at trække vejret dybt ned i maven, opmærksomhed på egen krop, og blive klar til hverdagens modstand og udfordringer.

Annette tilbyder blandt andet kropsterapi til børn i alderen 10-15 år, samt studerende. 

 

Brug for behandling?

Share This