PILATES

&

MINDFULNESS YOGA

INFO

Fysioterapeutisk Pilateshold & Mindfulness Yoga

Undervisere: Sarah, Stephanie & Marie Louise

PILATES

Er du udfordret af ondt i ryggen eller ønsker du blot en stærkere krop og en bedre kropsholdning? Så vil Pilates være godt for dig!

Vi arbejder med de skånsomme og udholdende pilatesøvelser, med fokus på åndedrættet. Vi træner hele kroppen – ryg, mave, arme, ben og balder. Desuden har vi fokus på balance, så vi laver både stående og liggende øvelser.

NYT!! Power Pilates m/Sarah

I Power Pilates kombinerer vi klassiske pilatesøvelser med styrke, repetitioner og flow, hvor hele kroppen er i fokus, så du får en dynamisk allround træning. I løbet af timen bruger vi forskelligt udstyr, men mange af øvelserne kan sagtens udføres med ens egen kropsvægt. Formålet med træningen er at styrke din krop og der vil være ekstra fokus på fx core, arme/ryg eller ben/baller. Du vil altid gå fra en Power Pilatestime med følelsen af velvære, lethed og en gennemarbejdet krop.

NYT!! Mindfulness & Yoga m/Stephanie

Holdet er for alle – og kræver ingen tidligere erfaring med eller kendskab til hverken mindfulness eller yoga.
På holdet får du en kombination af basis yoga og meditative øvelser.
I yogaen arbejder vi med dybe stræk, dybe vejrtrækninger og bevægelser i dit eget tempo, så du kan give slip på spændinger, tankemylder og stress og opnå en indre ro. Timen afsluttes med en meditation, hvor fokus er på krop og vejrtrækning.
En time – hvor du vil kunne opleve en fornyet energi og en velfortjent selvforkælelse.

BESTIL DIN PLADS!

Share This