Retreats

INFO

Vi afholder retreats i Sverige i den smukkeste natur.

Fredag fra kl. 14.00 t.o.m. søndag kl. 12.00

Pris: 4.200 kr.

Retreats

Book en af vores retreats og få en unik oplevelse.

 

Retreat i Sverige. Vil du have øget mental og fysisk overskud, så tilmeld dig denne weekend i Sverige. Du vil være aktiv min. 2 gange dagligt, få lækker sund mad og opleve den ultimative wellness i naturen med den smukkeste udsigt i skoven ud over søen.

Vi starter fredag kl. 14 med velkomst og indkvartering i Ødegården. Indkvarteringen foregår i værelser – alle med udsigt til skov eller sø. Vi går en tur i skoven, mærker naturen og derefter er der udendørstræning på grunden. ALLE KAN VÆRE MED.

Aftensmaden er sund, antiinflammatorisk og vil blive serveret i hovedhuset eller på terrassen med udsigt over søen. Der vil være et oplæg om “Antiinflammatorisk livsstil” – er det muligt i en tætpakket og travl hverdag?! Og vi snakker om de udfordringer I evt. har med i bagagen. Om aftenen vil der være mulighed for at komme i vildmarksbad under åben himmel, opleve den magiske stemning i saunaen eller blot nyde en te eller et glas bobler inden sengetid.

Lørdag starter vi med en gå- eller løbetur i skoven afhængig af dit fysiske niveau og kunnen, efterfulgt af fysiske øvelser i naturen med et mix af pilates og yoga. Derefter vil der være sund og energigivende morgenmad/brunch. Der er foredrag om åndedrættet og dens betydning for din indre styrke. Og vi træner det i praksis. Du får i løbet af eftermiddage mulighed for at tage en tur på vandet i kano eller på SUP board. Du kan bade i søen, slappe af, komme i vildmarksbad og sauna. Vi snakker om fordøjelse, søvn og stress og laver en silentwalk eller meditation i det fri.

Søndag morgen starter vi igen med fysisk træning efterfulgt af brunch og en snak om den antiinflammatoriske livsstil – hvordan fortsætter du, når du kommer hjem?! Der vil være afrunding og afsked mellem 11.30 og 12, inden vi siger farvel.

Programmet bliver tilpasset vejrudsigten og der vil være indlagt et lille orienteringsløb, så vi lærer hinanden og skoven at kende.

Du vil med sikkerhed få et sundhedsboost denne weekend og blive beriget af ny energi inden du  går efteråret og vinteren i møde. Der vil være mulighed for wellness i luksusklassen med en udsigt du ikke finder mange steder. Du vil modtage opskrifter på det meste af den lækre mad vi spiser, så du kan tage dine nye vaner med hjem.

Vi er 2 undervisere som vil give dig den bedste undervisning og vi vil være til din rådighed hele weekenden. Marie Louise, ejer af Fysmo, samt Lena Vorgaard, der både er holdunderviser, personlig træner og kostvejleder.

Tilmelding og pris:

  • Du tilmelder dig online og der er mulighed for ratebetaling.
  • Ved ratebetaling betaler du 700 kr. ved tilmelding og de er bindende. Se vores handelsbetingelser. Derefter er der ratebetaling på 1.750kr to gange inden retreatet starter – se datoer ved tilmelding
  • Du sørger selv for kørsel til/fra ødegården der ligger ca. 225 km fra Fysmo, hvis du tager over Øresundsbroen. Vi råder til samkørsel med andre deltagere og derfor vil du få en deltagerliste min. 14 dage før afgang.
  • Retreatet gennemføres på eget ansvar – husk rejseforsikring.
  • Ved færre end 6 tilmeldte deltagere afholdes retreatet ikke og du vil få dine penge retur senest 2 uger før den aflyste weekend.
  • Hvis retreatet aflyses af andre grunde, evt. pga. Covid-19 restriktioner, så refunderer vi det fulde beløb.

BESTIL DIN PLADS!

Share This