Fysioterapi, Motion og Osteopati

Velkommen til Fysmo

Hvem er vi?

Vi er et team på 4 fysioterapeutiske behandlere, en Madmentor og 2 yderligere holdundervisere der dagligt arbejder for at skabe sundhed gennem behandling og motion.

Vi er specialister i behandling, genoptræning og forebyggelse af smerter, med fokus på at finde årsagen til smerte fremfor symptombehandling.

Med vores unikke mulighed for kombination af træning på små lukkede hold, individelle træningsvejledning og øvelser samt behandling, er din sundhed vores primære mål.

MARIE LOUISE BUNDGAARD NATHAN

Ejer af Fysmo

Aut. fysioterapeut, kostvejleder, holdunderviser og personlig træner

Læs mere

Jeg blev autoriseret fysioterapeut i 2006 – og har lige siden arbejdet som privatpraktiserende på forskellige klinikker. Jeg behandler manuelt med udgangspunkt i dig og din situation, for derigennem at kunne korrigerer årsager til skader og dysfunktioner der giver dig smerte!

Jeg har bred og alsidig erfaring som fysioterapeut, pilates- og holdinstruktør samt personlig træner – og kombinerer gerne min viden, erfaring og interesse i dit behandlingsforløb. Uanset om du er elitesportsudøver eller almindelig motionist og har akutte eller mere kroniske smerter– så er jeg sikker på jeg kan hjælpe netop dig!

Jeg har erfaret på min egen krop, hvor stor en ændring kroppen er igennem under en graviditet. Mine graviditeter og teoretiske viden om kroppens ændring og evt. komplikationer der kan være før/under/efter har inspireret mig til at oprette holdtræning for gravide og nybagte mødre som en del af min praksis.

Det er vigtigt at have det godt i sin krop, og føle man er klar til hverdagens – og evt. skiferiens udfordringer. Jeg tilbyder derfor ikke blot holdtræning indenfor efterfødsel, men ligeledes Indoor-Outdoor, TRX og Pilates.

Dorthe Machon

Aut. Fysioterapeut, Cert. Mulligan (CMP) og cert. Mckenzie (MDT), holdunderviser samt personlig træner.

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000 og har de sidste 15 år været privatpraktiserende fysioterapeut på klinik. Gennem årene har jeg arbejdet med en bred vifte af såvel akutte som kroniske problematikker. Dette har givet mig stor erfaring indenfor behandling af muskel/led problematikker, idrætsskader, migræne/hovedpiner, cancer (+senfølger), gravid/efterfødselsproblematikker, hjernerystelse samt hvordan smerter og stress påvirker kroppen.

I min behandling er det vigtigt at møde hele dig, hvor du er og ikke kun fokusere på den problematik du kommer med. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til et problem ligger et andet sted, end der hvor symptomerne/smerterne opleves. Derfor er din historie og en grundig undersøgelse altafgørende. Sammen tilrettelægger vi et trygt og 100 % skræddersyet behandlingsforløb, som får dig tilbage på sporet med fokus på holdbarhed, smertefrihed og øget funktionsniveau.   

 

Jeg benytter mig af forskellige hands-on manuelle teknikker i min behandling og ikke mindst min store passion for naturlig bevægelse. Jeg arbejder med kroppen via åndedrættet samt funktionel neurologi hvor jeg fokuserer på samspillet mellem hjernen, nervesystemet og kroppen. Jeg anvender desuden ved behov akupunktur, kinesiotape samt K-laser i min behandling.

 

Jeg underviser på klinikken i: FysioFlow et hold med fokus på kroppens bindevæv og naturlig bevægelse, Funktionel (genop)træning et hold hvor vi arbejder med styrke, kondition og mobilitet i funktionelle bevægelser, Seniorhold med fokus på balance og stærk krop i hverdagsbevægelser, Gravid og Efterfødselshold med fokus på at styrke hele kroppen og kropskernen samt Babytummel med fokus på barnets sansemotoriske udvikling.

Signe Achdam Bennedsen

Aut. Fysioterapeut, GynObsFysioterapeut, holdunderviser, Doula og Jordmoderstuderende

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000. Jeg startede ud med 3 år på Hospital, hvor jeg var tilknyttet ortopædkirurgisk-, gynækologisk-, gastro-enterologisk afdeling samt apoplexi- og barselsafsnittet. Varetog behandling og genoptræning af både indlagte- og ambulante patienter samt knæ-, ryg- og hjertehold og bassintræning.

Jeg tog efteruddannelsen til GynObs-Fysioterapeut i 2001 og har fra 2003 til 2013 siddet i bestyrelsen for Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, DUGOF. Jeg har siden 2003 arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på klinik og varetaget behandling af fødder, knæ, skuldre, nakke og ryg, graviditetsgener, bækkenbundsproblemer og underlivssmerter. Jeg arbejder biomekanisk og træningsorienteret med øje for det hele menneske, og hvor du er i dit live lige nu. Jeg har taget kursusrækken inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi.

Jeg har haft en pause fra klinik og traditionel fysioterapi på 5 år, hvor jeg boede i Texas (2013 – 2018). Her fungerede jeg som fødsleshjælper (Doula) for familier ved både hjemmefødsler og hospitalsfødsler, underviste i før- og efterfødselstræning og påbegyndte studiet til jordemoder, Certified Professional Midwife.

Jeg brænder for arbejdet med kroppen og alt det skønne, vi kan udrette med den. Jeg er stor tilhænger af, at vi frit skal kunne veksle mellem aktivitet og hvile, spænding og afspænding, hvilket en krop i balance kan!

Aktuelt læser jeg til jordemoder ved Københavns Professionshøjskole og glæder mig til at behandle og træne med dig hos Fysmo #NeverStopMoving!

Nicolas Huet

Aut. fysioterapeut, cert. DS (Dynamisk stabilitet) lumbal, cervikal og skulder, IMS (intramuskulær stimulation), holdunderviser samt personlig træner.

Læs mere

Siden jeg blev autoriseret fysioterapeut har jeg arbejdet som privatpraktiserende. Her har jeg undersøgt og behandlet lige fra motionisten til sportsudøveren samt kroniske- og neurologiske problematikker. Dette har givet mig erfaring med diverse idrætsskader, hovedpiner, hjernerystelse, muskel-, led- og sene problematikker samt cardiovaskulære problematikker.

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg et stort fokus på, at anskue din undersøgelse og behandling fra flere vinkler. Jeg lægger stor vægt på at krop og psyke hænger sammen, hvorfor jeg prøver at være realistisk i forhold til dine behov, så din hverdag kan fungere parallelt med dit behandlingsforløb. Jeg lægger en stor dyd i at interventionen udvikles i samarbejde med dig for at opretholde motivation og mening for dig!

I min behandling gør jeg brug af forskellige manuelle teknikker i en kombination med træning og bevægelse. Jeg anvender desuden IMS (akupunktur), tape og K-laser i min behandling. Alt dette for at fremme helingstiden bedst mulig for dig!

Johanne Pryds

På barsel fra 1. maj 2022

 

ANNETTE

Info kommer snart

Læs mere

Info kommer snart

Pernille Topsøe-Jensen

Certificeret Madmentor

Jeg arbejder med vaner, følelser, tanker og adfærd. Ingen kostplaner, restriktioner eller løftede pegefingre.

Læs mere

Jeg arbejder med de bagvedliggende årsager, der komplicerer dit forhold til mad og krop.

Det handler om følelser, tanker og adfærd.

Ingen kostplaner, restriktioner og løftede pegefingre. 

Jeg hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige spise-mønstre – dig der kæmper med mad og negativ kropsopfattelse.

Jeg har særligt fokus på regler, forbud og mad-myter, der står i vejen for at spise frit og forhindre sunde selvkærlige spise-vaner.

I mit arbejde som Madmentor anvender jeg viden om: 

 • Basal ernæring (med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens officielle kostråd og anden evidensbaseret tilgang)
 • Krops-opfattelser (herunder diætkultur og slankekurs-mentalitet)
 • Spisemønstre- og typer
 • Terapeutiske metoder som Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Compassion Focused Therapy (CFT)
 • Åndedrætsøvelser
 • Coaching (de 6 trin)

   

Jeg har selv en fortid med masser af regler, kontrol af min mad og stor forvirring ift. sundhed.

Jeg har de sidste 3 år arbejdet 1:1 med klienter i Madmentor-forløb og jeg uddanner mig løbende og holder mig ajour med nyeste viden og forskning inden for sundhed og ernæring. Desuden er jeg en del af et større professionelt Madmentor-fællesskab, som jeg sparrer med.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner i forløb af enten 5, 8 eller 10 gange og mine søndags-workshops er gruppeforløb á 3 gange 2 timer.

Vil du høre mere eller er du i tvivl om, hvilket forløb der passer til dig, så kontakt mig gerne.

Jeg glæder mig til at se dig hos Fysmo.

STEPHANIE NATHAN

Stud. fys, holdunderviser og certificeret TRX instruktør

Læs mere
Jeg elsker at guide og hjælpe andre til en sundere livsstil, en stærkere krop og et gladere jeg. Igennem hele mit liv har jeg elsket at bevæge mig – og jeg brænder for både sundhed og motion. Derudover har jeg stor interesse for samspillet mellem krop og psyke.

Jeg er uddannet fitnessinstruktør, TRX-, barre- og mindfulnes-instruktør og har taget diverse kurser inden for yoga. Til daglig studerer jeg til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.

I min undervisning lægger jeg vægt på:

 • Kvalitetstræning og altid med fokus på korrekt teknik
 • Varieret træning, hvor udvikling er et vigtigt mål
 • Tilpasset og skræddersyet træning, som tager hensyn til den enkelte
 • Fordybende træning, der øger lyst, motivation og livsglæde

Jeg glæder mig til at se dig på et af mine hold hos Fysmo!

Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop?

Vores behandlinger tager udgangspunkt i din smerte og vi vil gennem undersøgelse og tests finde årsagen til problemet.
Share This