Fysioterapi, Motion og Osteopati

Velkommen til Fysmo
 

Hvem er vi?

Vi er et team på 5 behandlere der dagligt arbejder for at skabe sundhed gennem behandling og motion.

Vi er specialister i behandling, genoptræning og forebyggelse af smerter, med fokus på at finde årsagen til smerte fremfor symptombehandling.

Med vores unikke mulighed for kombination af træning på små lukkede hold, individelle træningsvejledning og øvelser samt behandling, er din sundhed vores primære mål.

MARIE LOUISE BUNDGAARD NATHAN

Ejer af Fysmo

Aut. fysioterapeut, kostvejleder, holdunderviser og personlig træner

Læs mere
Jeg blev autoriseret fysioterapeut i 2006 – og har lige siden arbejdet som privatpraktiserende på forskellige klinikker. Jeg behandler manuelt med udgangspunkt i dig og din situation, for derigennem at kunne korrigerer årsager til skader og dysfunktioner der giver dig smerte!

Jeg har bred og alsidig erfaring som fysioterapeut, pilates- og holdinstruktør samt personlig træner – og kombinerer gerne min viden, erfaring og interesse i dit behandlingsforløb. Uanset om du er elitesportsudøver eller almindelig motionist og har akutte eller mere kroniske smerter– så er jeg sikker på jeg kan hjælpe netop dig!

Jeg har erfaret på min egen krop, hvor stor en ændring kroppen er igennem under en graviditet. Mine graviditeter og teoretiske viden om kroppens ændring og evt. komplikationer der kan være før/under/efter har inspireret mig til at oprette holdtræning for gravide og nybagte mødre som en del af min praksis.

Det er vigtigt at have det godt i sin krop, og føle man er klar til hverdagens – og evt. skiferiens udfordringer. Jeg tilbyder derfor ikke blot holdtræning indenfor efterfødsel, men ligeledes Indoor-Outdoor, TRX og Pilates.

Dorthe Machon

Aut. Fysioterapeut, Cert. Mulligan (CMP) og cert. Mckenzie (MDT), holdunderviser samt personlig træner.

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000 og har de sidste 15 år været privatpraktiserende fysioterapeut på klinik. Gennem årene har jeg arbejdet med en bred vifte af såvel akutte som kroniske problematikker. Dette har givet mig stor erfaring indenfor behandling af muskel/led problematikker, idrætsskader, migræne/hovedpiner, cancer (+senfølger), gravid/efterfødselsproblematikker, hjernerystelse samt hvordan smerter og stress påvirker kroppen.

I min behandling er det vigtigt at møde hele dig, hvor du er og ikke kun fokusere på den problematik du kommer med. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til et problem ligger et andet sted, end der hvor symptomerne/smerterne opleves. Derfor er din historie og en grundig undersøgelse altafgørende. Sammen tilrettelægger vi et trygt og 100 % skræddersyet behandlingsforløb, som får dig tilbage på sporet med fokus på holdbarhed, smertefrihed og øget funktionsniveau.   

 

Jeg benytter mig af forskellige hands-on manuelle teknikker i min behandling og ikke mindst min store passion for naturlig bevægelse. Jeg arbejder med kroppen via åndedrættet samt funktionel neurologi hvor jeg fokuserer på samspillet mellem hjernen, nervesystemet og kroppen. Jeg anvender desuden ved behov akupunktur, kinesiotape samt K-laser i min behandling.

 

Jeg underviser på klinikken i: FysioFlow et hold med fokus på kroppens bindevæv og naturlig bevægelse, Funktionel (genop)træning et hold hvor vi arbejder med styrke, kondition og mobilitet i funktionelle bevægelser, Seniorhold med fokus på balance og stærk krop i hverdagsbevægelser, Gravid og Efterfødselshold med fokus på at styrke hele kroppen og kropskernen samt Babytummel med fokus på barnets sansemotoriske udvikling.

Ronja Schnell

Fysioterapeut studerende, massør og holdunderviser

Læs mere

Jeg er klinisk uddannet fra Københavns professionshøjskole. Igennem min uddannelse har jeg fået en masse praktisk erfaring med en stor variation af problematikker, som giver mig grundlaget for at kunne foretage en grundig undersøgelse og behandling af netop dig og din problematik. Da jeg ikke er helt færdig med min uddannelse endnu, vil du kunne få undersøgelse og behandling til studenterpris. Det kan være fordi du har en reel skade eller fordi du vil optimere din træning.

Siden min egen rejse som gravid og mor, har jeg også haft stor interesse i den graviditetstræning og efterfødelstræning. Ekstreme hormonelle ændringer og biomekanik påvirker kroppen, og jeg kan hjælpe dig med øvelser og behandling til at lindre og optimere din graviditet. Efter fødslen skal kroppen nu igen justere sig på hormonelle ændringer og på at den kæmpe bule på maven nu er væk og et eventuelt søvn- og energi underskud. Træning vil øge helingsproces, energi niveau og muligvis forhindre eventuelle smerter og give mentalt overskud. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig i processen.

Foruden min viden fra fysioterapeut uddannelsen, har jeg et yogalærer kursus bag mig og generelt er min tilgang til kroppen skånsom og med omtanke for din personlige tilgang til behandlingen.

Ud over en generel undersøgelse, behandling og træning – tilbyder jeg fertilitetsmassage. Dette er til dig der ønsker at blive gravid på naturlig vis, men kan også fungere som supplement til fertilitetsbehandling. Massagen er baseret på en fast protokol af Jennifer Mercier. I bund og grund handler det om en dybdegående massage der stimulerer blodtilførslen til de reproduktive organer.

Mercier therapy massage kan også benyttes til dig der:

– Er ved at komme dig efter et kejsersnit (6-8 uger efter operation)

– Har bækken og/eller rygsmerter

– Skal opereres eller er blevet opereret og ønsker de bedste helingsomstændigheder i bækkenet (6-8 uger efter operation)

– Smerter i forbindelse med menstruation

– Ustabil cyklus

– Har endometriose eller lignende problematikker i underlivet

Book tider online fra ultimo august

Helga Markúsdóttir

Fysioterapeut, holdunderviser og certificeret Pilates instruktør

Læs mere
Jeg er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør og jeg brænder for træning og bevægelse. Dans har været en stor del af mit liv, hvor pilates har været en vigtig del af træningen.

Udover dansen har CrossFit været en del af min hverdag, hvor jeg har undervist både hold og private.

Som mor til 2 har jeg en stor interesse i hvad der sker med kroppen under og efter graviditet. Jeg er optaget af, hvordan kvinder igennem træning kan forebygge og gøre kroppen klar til den øgede belastning som en graviditet og fødsel giver.

Mit mål på holdene er, at inspirere til hvordan træning kan blive en del af en ellers travl hverdag på en let og overskuelig måde. Jeg underviser på Mobility, Pilates, Puls & Styrke og selvfølgelig Efterfødselsholdene.

Jeg glæder mig til at se dig hos Fysmo.

STEPHANIE NATHAN

Stud. fys, holdunderviser og certificeret TRX instruktør

Læs mere
Jeg elsker at guide og hjælpe andre til en sundere livsstil, en stærkere krop og et gladere jeg. Igennem hele mit liv har jeg elsket at bevæge mig – og jeg brænder for både sundhed og motion. Derudover har jeg stor interesse for samspillet mellem krop og psyke.

Jeg er uddannet fitnessinstruktør, TRX-, barre- og mindfulnes-instruktør og har taget diverse kurser inden for yoga. Til daglig studerer jeg til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.

I min undervisning lægger jeg vægt på:

  • Kvalitetstræning og altid med fokus på korrekt teknik
  • Varieret træning, hvor udvikling er et vigtigt mål
  • Tilpasset og skræddersyet træning, som tager hensyn til den enkelte
  • Fordybende træning, der øger lyst, motivation og livsglæde

Jeg glæder mig til at se dig på et af mine hold hos Fysmo!

Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop?

Vores behandlinger tager udgangspunkt i din smerte og vi vil gennem undersøgelse og tests finde årsagen til problemet.
Share This