Fysioterapi, Motion og Osteopati

Velkommen til Fysmo

Hvem er vi?

Vi er et team på 4 behandlere der dagligt arbejder for at skabe sundhed gennem behandling og motion.

Vi er specialister i behandling, genoptræning og forebyggelse af smerter, med fokus på at finde årsagen til smerte fremfor symptombehandling.

Med vores unikke mulighed for kombination af træning på små lukkede hold, individelle træningsvejledning og øvelser samt behandling, er din sundhed vores primære mål.

MARIE LOUISE BUNDGAARD NATHAN

Ejer af Fysmo

Aut. fysioterapeut, kostvejleder, holdunderviser og personlig træner

Læs mere
Jeg blev autoriseret fysioterapeut i 2006 – og har lige siden arbejdet som privatpraktiserende på forskellige klinikker. Jeg behandler manuelt med udgangspunkt i dig og din situation, for derigennem at kunne korrigerer årsager til skader og dysfunktioner der giver dig smerte!

Jeg har bred og alsidig erfaring som fysioterapeut, pilates- og holdinstruktør samt personlig træner – og kombinerer gerne min viden, erfaring og interesse i dit behandlingsforløb. Uanset om du er elitesportsudøver eller almindelig motionist og har akutte eller mere kroniske smerter– så er jeg sikker på jeg kan hjælpe netop dig!

Jeg har erfaret på min egen krop, hvor stor en ændring kroppen er igennem under en graviditet. Mine graviditeter og teoretiske viden om kroppens ændring og evt. komplikationer der kan være før/under/efter har inspireret mig til at oprette holdtræning for gravide og nybagte mødre som en del af min praksis.

Det er vigtigt at have det godt i sin krop, og føle man er klar til hverdagens – og evt. skiferiens udfordringer. Jeg tilbyder derfor ikke blot holdtræning indenfor efterfødsel, men ligeledes Indoor-Outdoor, TRX og Pilates.

Dorthe Machon

Aut. Fysioterapeut, Cert. Mulligan (CMP) og cert. Mckenzie (MDT), holdunderviser samt personlig træner.

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000 og har de sidste 15 år været privatpraktiserende fysioterapeut på klinik. Gennem årene har jeg arbejdet med en bred vifte af såvel akutte som kroniske problematikker. Dette har givet mig stor erfaring indenfor behandling af muskel/led problematikker, idrætsskader, migræne/hovedpiner, cancer (+senfølger), gravid/efterfødselsproblematikker, hjernerystelse samt hvordan smerter og stress påvirker kroppen.

I min behandling er det vigtigt at møde hele dig, hvor du er og ikke kun fokusere på den problematik du kommer med. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til et problem ligger et andet sted, end der hvor symptomerne/smerterne opleves. Derfor er din historie og en grundig undersøgelse altafgørende. Sammen tilrettelægger vi et trygt og 100 % skræddersyet behandlingsforløb, som får dig tilbage på sporet med fokus på holdbarhed, smertefrihed og øget funktionsniveau.   

 

Jeg benytter mig af forskellige hands-on manuelle teknikker i min behandling og ikke mindst min store passion for naturlig bevægelse. Jeg arbejder med kroppen via åndedrættet samt funktionel neurologi hvor jeg fokuserer på samspillet mellem hjernen, nervesystemet og kroppen. Jeg anvender desuden ved behov akupunktur, kinesiotape samt K-laser i min behandling.

 

Jeg underviser på klinikken i: FysioFlow et hold med fokus på kroppens bindevæv og naturlig bevægelse, Funktionel (genop)træning et hold hvor vi arbejder med styrke, kondition og mobilitet i funktionelle bevægelser, Seniorhold med fokus på balance og stærk krop i hverdagsbevægelser, Gravid og Efterfødselshold med fokus på at styrke hele kroppen og kropskernen samt Babytummel med fokus på barnets sansemotoriske udvikling.

Johanne Pryds

Aut. fysioterapeut, osteopat studerende, holdunderviser samt personlig træner

 

Læs mere

Uddannet fra University College Esbjerg i 2016. Har efter uddannelse haft arbejdet på 4 forskellige klinikker, hvor der er blevet arbejdet helhedsorienteret med både det fysiske og psykiske aspekt. Jeg har erfaring med individuelleforløb og ligeledes holdtræning af forskellige arter på både land og i vand. – Jeg har arbejdet en del med stressramte, langvarige ledsmerter, gravide og hovedpineproblematikker. 

Jeg har erfaring som personlig træner og bodypump instruktør i Fitness World, samt erfaring som frivillig behandler til forskellige løb (Vestkystløbet og Ironman) og et Bydelsprojekt med henblik på social og forebyggende behandling. Jeg har ligeledes erfaring med forskellige former for holdtræning så som; FysioPilates, træning i vand både på land og i vand.
Pt. er jeg i gang med osteopatuddannelsen på Metropol i København. Ud over dette har jeg taget kurser som; Akupunktur, Mulligan A+ B, Kinesiotapening, Løbestilanalyse og instruktør uddannelsen i FysioPilates. 

 

Info om Fysiopilates og Osteopati

FysioPilates: FysioPilates er baseret på tradiotionel pilates, men med et tvist af fysioterapi, dvs. at træningen nemmere kan målrettes den enkelte. FysioPilates kan påvirke og mindske unødig spænding og fysisk/Psykisk stress, genetablere neuromuskulær kontrol af mave/ryg, men også resten af kroppen. – Hvilket kan forebygge og mindske smerter. Det er også en læringsproces i at bevæge sig energiøkonomisk og hensigtsmæssigt i forhold til belastninger på kroppens struktur. 

Osteopati: Osteopati er en manuel behandlingsform som er baseret på sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi og patologi. Der tages afsæt i at hjælpe til en optimal kropslig-funktion og sundhed, samt en forståelse af at kroppens struktur og funktion påvirker hinanden som en helhed. Hensigten er at finde årsagen til symptomet og behandle denne. Derfor vil der være en grundig indsigt i sygdoms- eller skadeshistorie. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til et problem ligger et andet sted, end

Signe Achdam Bennedsen

Aut. Fysioterapeut, GynObsFysioterapeut, holdunderviser, Doula og Jordmoderstuderende

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000. Jeg startede ud med 3 år på Hospital, hvor jeg var tilknyttet ortopædkirurgisk-, gynækologisk-, gastro-enterologisk afdeling samt apoplexi- og barselsafsnittet. Varetog behandling og genoptræning af både indlagte- og ambulante patienter samt knæ-, ryg- og hjertehold og bassintræning.

Jeg tog efteruddannelsen til GynObs-Fysioterapeut i 2001 og har fra 2003 til 2013 siddet i bestyrelsen for Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, DUGOF. Jeg har siden 2003 arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på klinik og varetaget behandling af fødder, knæ, skuldre, nakke og ryg, graviditetsgener, bækkenbundsproblemer og underlivssmerter. Jeg arbejder biomekanisk og træningsorienteret med øje for det hele menneske, og hvor du er i dit live lige nu. Jeg har taget kursusrækken inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi.

Jeg har haft en pause fra klinik og traditionel fysioterapi på 5 år, hvor jeg boede i Texas (2013 – 2018). Her fungerede jeg som fødsleshjælper (Doula) for familier ved både hjemmefødsler og hospitalsfødsler, underviste i før- og efterfødselstræning og påbegyndte studiet til jordemoder, Certified Professional Midwife.

Jeg brænder for arbejdet med kroppen og alt det skønne, vi kan udrette med den. Jeg er stor tilhænger af, at vi frit skal kunne veksle mellem aktivitet og hvile, spænding og afspænding, hvilket en krop i balance kan!

Aktuelt læser jeg til jordemoder ved Københavns Professionshøjskole og glæder mig til at behandle og træne med dig hos Fysmo #NeverStopMoving!

Helga Markúsdóttir

På barsel fra august 2020

Fysioterapeut, holdunderviser og certificeret Pilates instruktør

Læs mere
Jeg er uddannet fysioterapeut og pilates instruktør og jeg brænder for træning og bevægelse. Dans har været en stor del af mit liv, hvor pilates har været en vigtig del af træningen.

Udover dansen har CrossFit været en del af min hverdag, hvor jeg har undervist både hold og private.

Som mor til 2 har jeg en stor interesse i hvad der sker med kroppen under og efter graviditet. Jeg er optaget af, hvordan kvinder igennem træning kan forebygge og gøre kroppen klar til den øgede belastning som en graviditet og fødsel giver.

Mit mål på holdene er, at inspirere til hvordan træning kan blive en del af en ellers travl hverdag på en let og overskuelig måde. Jeg underviser på Mobility, Pilates, Puls & Styrke og selvfølgelig Efterfødselsholdene.

Jeg glæder mig til at se dig hos Fysmo.

STEPHANIE NATHAN

Stud. fys, holdunderviser og certificeret TRX instruktør

Læs mere
Jeg elsker at guide og hjælpe andre til en sundere livsstil, en stærkere krop og et gladere jeg. Igennem hele mit liv har jeg elsket at bevæge mig – og jeg brænder for både sundhed og motion. Derudover har jeg stor interesse for samspillet mellem krop og psyke.

Jeg er uddannet fitnessinstruktør, TRX-, barre- og mindfulnes-instruktør og har taget diverse kurser inden for yoga. Til daglig studerer jeg til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.

I min undervisning lægger jeg vægt på:

  • Kvalitetstræning og altid med fokus på korrekt teknik
  • Varieret træning, hvor udvikling er et vigtigt mål
  • Tilpasset og skræddersyet træning, som tager hensyn til den enkelte
  • Fordybende træning, der øger lyst, motivation og livsglæde

Jeg glæder mig til at se dig på et af mine hold hos Fysmo!

Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop?

Vores behandlinger tager udgangspunkt i din smerte og vi vil gennem undersøgelse og tests finde årsagen til problemet.
Share This