Fysioterapi, Motion og Osteopati

Velkommen til Fysmo

Hvem er vi?

Vi er et team på 7 behandlere og undervisere. De fleste af os er autoriserede fysioterapeuter, én er desuden Uro.Gyn.Obs fysioterapeut og så har vi en kropsterapeut studerende tilknyttet. Vi arbejder alle for at skabe sundhed gennem behandling og motion.

Vi er specialister i behandling, genoptræning og forebyggelse af smerter, med fokus på at finde årsagen til smerte fremfor symptombehandling.

Med vores unikke mulighed for kombination af træning på små lukkede hold, individelle træningsvejledning og øvelser samt behandling, er din sundhed vores primære mål.

Cecilie Sewohl Bentzen

Massør, Stud. Fysioterapeut & holdinstruktør

 

Læs mere

Jeg er uddannet helse- og sportsmassør og har gennem det sidste år behandlet unge og ældre, kvinder og mænd, samt sportsfolk.

Til daglig studerer jeg til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.

Jeg går op i, at mine klienter føler sig i trygge hænder og indretter behandlingerne efter individuelt nske.

Jeg bestræber mig på at arbejdet i dybden af vævet, så effekten er højere og du får størst gavn af behandlingen. Mine klienter skal helst gå fra klinikken med en følelse af lethed og med fornyet energi. 

Hos Fysmo tilbyder jeg velvære massage og sportsmassage af forskellig varighed, jeg behandler med K-laser og du kan tilmed købe klippekort til mine behandlinger.

ANNETTE BREINHOLT

Kropsterapeut, Manuvision uddannet

Skriv til Annette: annettelund34@hotmail.com

 

Læs mere

Jeg ser et kæmpe potentiale i at arbejde med psykisk velvære gennem kroppen, da en øget kropsfornemmelse og bevidsthed, kan bidrage til en ændring af uhensigtsmæssige bevægemønstre og vaner. Derfor har jeg valgt at uddanne mig til kropsterapeut hos Manuvision, og i Fysmo tilbyder jeg behandlinger mandage og torsdage.

Jeg er desuden uddannet audiologopæd og har i mange år arbejdet med udvikling af den kommunale rammesætning for arbejdet med udsatte børn og unge. Jeg har senest arbejdet som konsulent hos Girltalk.dk – en organisation der rådgiver og hjælper unge piger i mistrivsel samt deres pårørende.

Jeg har gennem mit arbejde oplevet hvordan menneskers mentale trivsel, tanker og følelser påvirker kroppen og omvendt, og jeg har selv erfaret hvordan en travl hverdag og helt almindelige bekymringer kan sætte sig som fysiske spændinger. 

Du kan booke tid til din behandling her.

Signe Achdam Bennedsen

Aut. Fysioterapeut, UroGynObsFysioterapeut, Jordemoder, holdunderviser og Doula.

Skriv til Signe: signe@fysmo.dk

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000. Jeg startede ud med 3 år på Hospital, hvor jeg var tilknyttet ortopædkirurgisk-, gynækologisk-, gastro-enterologisk afdeling samt apoplexi- og barselsafsnittet. Varetog behandling og genoptræning af både indlagte- og ambulante patienter samt knæ-, ryg- og hjertehold og bassintræning.

Jeg tog efteruddannelsen til GynObs-Fysioterapeut i 2001 og har fra 2003 til 2013 siddet i bestyrelsen for Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, DUGOF. Jeg har siden 2003 arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut på klinik og varetaget behandling af fødder, knæ, skuldre, nakke og ryg, graviditetsgener, bækkenbundsproblemer og underlivssmerter. Jeg arbejder biomekanisk og træningsorienteret med øje for det hele menneske, og hvor du er i dit live lige nu. Jeg har taget kursusrækken inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi.

Jeg har haft en pause fra klinik og traditionel fysioterapi på 5 år, hvor jeg boede i Texas (2013 – 2018). Her fungerede jeg som fødsleshjælper (Doula) for familier ved både hjemmefødsler og hospitalsfødsler, underviste i før- og efterfødselstræning og påbegyndte studiet til jordemoder, Certified Professional Midwife.

Jeg brænder for arbejdet med kroppen og alt det skønne, vi kan udrette med den. Jeg er stor tilhænger af, at vi frit skal kunne veksle mellem aktivitet og hvile, spænding og afspænding, hvilket en krop i balance kan!

Når jeg ikke er i Fysmo, er jeg jordemoder på Rigshospitalets fødegang.

Dorthe Machon

Aut. Fysioterapeut, Cert. Mulligan (CMP) og cert. Mckenzie (MDT), holdunderviser samt personlig træner.

Skriv til Dorthe: dorthe@fysmo.dk

Læs mere

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2000 og har de sidste 15 år været privatpraktiserende fysioterapeut på klinik. Gennem årene har jeg arbejdet med en bred vifte af såvel akutte som kroniske problematikker. Dette har givet mig stor erfaring indenfor behandling af muskel/led problematikker, idrætsskader, migræne/hovedpiner, cancer (+senfølger), gravid/efterfødselsproblematikker, hjernerystelse samt hvordan smerter og stress påvirker kroppen.

I min behandling er det vigtigt at møde hele dig, hvor du er og ikke kun fokusere på den problematik du kommer med. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til et problem ligger et andet sted, end der hvor symptomerne/smerterne opleves. Derfor er din historie og en grundig undersøgelse altafgørende. Sammen tilrettelægger vi et trygt og 100 % skræddersyet behandlingsforløb, som får dig tilbage på sporet med fokus på holdbarhed, smertefrihed og øget funktionsniveau.   

 

Jeg benytter mig af forskellige hands-on manuelle teknikker i min behandling og ikke mindst min store passion for naturlig bevægelse. Jeg arbejder med kroppen via åndedrættet samt funktionel neurologi hvor jeg fokuserer på samspillet mellem hjernen, nervesystemet og kroppen. Jeg anvender desuden ved behov akupunktur, kinesiotape samt K-laser i min behandling.

 

Jeg underviser på klinikken i: FysioFlow et hold med fokus på kroppens bindevæv og naturlig bevægelse, Funktionel (genop)træning et hold hvor vi arbejder med styrke, kondition og mobilitet i funktionelle bevægelser, Seniorhold med fokus på balance og stærk krop i hverdagsbevægelser, Gravid og Efterfødselshold med fokus på at styrke hele kroppen og kropskernen samt Babytummel med fokus på barnets sansemotoriske udvikling.

STEPHANIE NATHAN

Aut. Fysioterapeut, holdunderviser,  certificeret Yin Yoga og TRX instruktør

Læs mere

Jeg elsker at guide og hjælpe andre til en sundere livsstil, en stærkere krop og et gladere jeg. Igennem hele mit liv har jeg elsket at bevæge mig – og jeg brænder for både sundhed og motion. Derudover har jeg stor interesse for samspillet mellem krop og psyke.

Jeg er autoriseret fysioterapeut, uddannet fitnessinstruktør, TRX-, barre- og mindfulnes-instruktør og har taget diverse kurser inden for yoga, især Yin Yoga.

I min undervisning lægger jeg vægt på:

  • Kvalitetstræning og altid med fokus på korrekt teknik
  • Varieret træning, hvor udvikling er et vigtigt mål
  • Tilpasset og skræddersyet træning, som tager hensyn til den enkelte
  • Fordybende træning, der øger lyst, motivation og livsglæde

Jeg glæder mig til at se dig til Personlig Træning eller på et af mine hold i Fysmo!

MARIE LOUISE BUNDGAARD NATHAN

Ejer af Fysmo – Sygemeldt til 1/9-24 pga. knæoperation

Aut. fysioterapeut, kostvejleder, holdunderviser og personlig træner.

Skriv til Marie Louise: ml@fysmo.dk

Læs mere

Jeg blev autoriseret fysioterapeut i 2006 – og har lige siden arbejdet som privatpraktiserende på forskellige klinikker. Jeg behandler manuelt med udgangspunkt i dig og din situation, for derigennem at kunne korrigerer årsager til skader og dysfunktioner der giver dig smerte!

Jeg har bred og alsidig erfaring som fysioterapeut, pilates- og holdinstruktør samt personlig træner – og kombinerer gerne min viden, erfaring og interesse i dit behandlingsforløb. Uanset om du er elitesportsudøver eller almindelig motionist og har akutte eller mere kroniske smerter– så er jeg sikker på jeg kan hjælpe netop dig!

Jeg har erfaret på min egen krop, hvor stor en ændring kroppen er igennem under en graviditet. Mine graviditeter og teoretiske viden om kroppens ændring og evt. komplikationer der kan være før/under/efter har inspireret mig til at oprette holdtræning for gravide og nybagte mødre som en del af min praksis.

Det er vigtigt at have det godt i sin krop, og føle man er klar til hverdagens – og evt. skiferiens udfordringer. Jeg tilbyder derfor ikke blot holdtræning indenfor efterfødsel, men ligeledes Indoor-Outdoor, TRX og Pilates.

Nadja Sandau

Aut. Fysioterapeut & Holdinstruktør

 

Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop?

Vores behandlinger tager udgangspunkt i din smerte og vi vil gennem undersøgelse og tests finde årsagen til problemet.

Share This