KOSTFORLØB

INFO

Hvad er antiinflammatorisk kost? Sygesikringen Danmark har beskrevet det meget godt her, men kort og godt så er det begrænsning af sukker, alkohol, rygning og mættet fedt, og tilføjelse af mere fisk, kål, nødder, bær og grønt generelt. Dertil kommer motion. Motion er det mest antiinflammatoriske.

Book en tid til din sunde og smertefrie forandring – det er aldrig for sent!

KOSTFORLØB

Trænger du til en justering af dine kostvaner? Nye vaner kan være svære at integrere i en travl hverdag, derfor er det vigtigt at ændre kostvaner i den rigtige rækkefølge og tempo, så du ikke falder tilbage til gamle vaner. Et kostforløb hos Marie Louise er ikke en kur der varer x-antal uger. Det er en livsstilsændring.

Mit kostforløb bygger på ANTIINFLAMMATION. Har du haft ondt i led og muskler i årevis trods gentagne behandlinger? Har du gigt, allergi eller en anden autoimmun sygdom? Er du kronisk træt, lider af hudproblemer eller vil du blot din overvægt til livs, så vil et antiinflammatorisk kostforløb kunne hjælpe dig.

Hvis du ønsker det, kan du både blive vejet og få en kropsskanning før, under og til slut i forløbet. Men det er ikke et krav. Vigtigst er det at du selv mærker en forskel – og det vil du gøre efter ganske få uger.

Du kan booke en enkelt session og derefter booke fra gang til gang efter behov. Du kan også vælge et skræddersyet forløb, så du ved at der bliver taget hånd om dine udfordringer hele vejen.

BESTIL DIT FORLØB

Share This