Behandling

Fysioterapi | Kostvejledning | Massage

Hos Fysmo behandler vi årsagen til dine smerter.

Vi forebygger og behandler sportsskader, gener før/under/efter graviditet, smerter i ryg, nakke, arme, ben og fødder. Vi hjælper dig også med genoptræning efter operation eller skade i bevægeapparatet.

Vi tager hånd om dig og gør dig stærkere.

Fysioterapi

For at kunne diagnosticere, behandle og korrigere din problematik eller skade, tager vi udgangspunkt i din krops anatomi og biomekanik med en holistisk tilgang. Vi arbejder manuelt og anvender fysioterapeutiske og osteopatiske mobiliserings- og manipulationsteknikker behandlingen af din skade eller dine gener.

Uanset om du har en sportsrelateret skade eller almindelige dysfunktioner, såsom nakkesmerter, smerte i ekstremiteterne (arme og ben) eller ryg- og bækkenproblemer – så kan vi hjælpe dig.

Vi mener det er vigtigt at behandle en skade “aktivt”, for at sikre en langvarig bedring. En behandling hos FYSMO kombineres derfor ofte med øvelser og træning tilpasset netop dig – så du altid får et ”redskab” til at tage med hjem.

Har du brug for at skrive til os, inden du booker en tid, så skriv til Marie Louise eller Dorthe.

Vi har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, men du kan få tilskud fra Sygesikringen Danmark hvis du er medlem og de fleste sundhedsforsikringer dækker også en andel eller hele vores honorar.

Vi er medlem af foreningen Danske Fysioterapeuter

fys_logo_lille

Massage

Når du booker en massage hos Fysmo, så tager vi din skade, skavank eller spændinger i kroppen seriøst. Alt efter dit ønske, tilbyder Fysmo:

Sportsmassage
Lider du af smerter i muskler, sener eller led er sportsmassage en af de mest effektfulde behandlinger. Du vil efter en behandling opleve en akut lindring af dit problem.

Velværemassage
Den klassiske velværemassage er ofte det optimale valg for dig, der har muskelspændinger efter stillesiddende arbejde, stress eller daglige belastninger.

Massage kan afhjælpe mange problematikker, uanset om det skyldes sport, arbejde eller måske bare en travl hverdag.

  • Spændinger i kroppen
  • Nakke, lænde- og skuldersmerter
  • Hovedpine
  • Stressrelaterede spændinger
  • Hurtigere restitution efter sport

Massage er godt for dig og din krop og giver dig et velfortjent pusterum i en travl hverdag.

Vi anvender kun økologisk massageolie uden parfume.

 

Gravid massage

Gravid massage

Få en lindrende graviditetsmassage, hvor der tages højde for din voksende mave med en special og behagelig graviditetspude.

Er du gravid, er din krop i en konstant forandring. Muskler, sener og led belastes og udfordres af det lille nye liv i din mave. Med en lindrende gravidmassage, får du taget hånd om eventuelle smerter og udfordringer som:

  • Lændesmerter
  • Vand i kroppen
  • Iskiassmerter
  • Ømme og hævede ben og fødder
  • Bækkensmerter

Vi masserer og benytter mobiliserings- og massageteknikker med og uden massageolie. Vælger du, at vi skal anvende massageolie, er den naturligvis økologisk og uden duft eller kemikalier.

Når du er gravid er det vigtigt at huske på, at det der gavner dig, det gavner også dit barn.

Kost

Velkommen til en helbredende rejse. En rejse der giver dig mere energi, mere overskud, et mindre taljemål og bedre søvn. Uanset hvad du kæmper med; vægt, uren hud, smerter, fordøjelsesproblemer eller fx træthed, så kan jeg hjælpe dig videre ved hjælp af simple kostændringer.

Min viden bygger på antiinflammatorisk kost – den opbygger, styrker, forebygger og helbreder. Intet mindre. Det er ikke en kur med strikse diæter, men en vejledning i hvordan du træffer nye valg og ændrer de vaner ikke gør dig godt.

Skjult inflammation ødelægger din livskvalitet i hverdagen, spolerer fordøjelsen, gør dig oppustet, irritabel, træt og trist, gør det svært at tabe sig, ødelægger nattesøvnen og fjerner dit mentale overskud.

Derfor tilbyder Marie Louise forskellige pakker, som gør dig glad, frisk, slank og stærk.

 

Første kostkonsultation varer 75 min. inkl. kostprogram og opfølgende mail.Kostpakke 1: Første kostkonsultation + 2 opfølgende konsultationer á 45 min. (spar 200 kr.)
Kostpakke 2: Første kostkonsultation + 4 opfølgende konsultationer á 45 min. (spar 600 kr.)

Personlig Træning

Vi tilbyder personlige trænings- og livsstilsforløb, hvor vi er med dig hele vejen.

Du har et ønske og vi hjælper dig med at få det opfyldt. Med få redskaber og den korrekte prioritering skræddersyer vi et program der passer til dit temperament. Ingen er ens og det er vores programmer heller ikke.

Vi hjælper dig med at finde tid til daglig motion, kostomlægning, fysisk træning og personlige mål. Vi rådgiver dig i forhold til vægttab, muskelopbygning, genoptræning efter en skade, smidighed, balance, kost og performance.

Har du brug for en livsstilsændring der er vedvarende eller trænger du til et kærligt spark bagi, så book din personlige træningspakke her:

Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop?

Share This