FYSIOFLOW

INFO

Tirsdage 9.30 – 10.30

Fredage 9.00 – 10.00

Underviser: Dorthe Machon, aut. Fysioterapeut

FYSIOFLOW

Fysio Flow er en træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv, med det formål at øge bevægeligheden samt aktivere kroppen ro og hvilesystem.

FysioFlow er især for dig der:

  • oplever stivhed i kroppen
  • smerter i muskler og led
  • bevægerestriktioner pga. inaktivitet, skader eller operationer,
  • har brug for stressreduktion
  • ønsker at øge bevægeligheden og smidigheden samt udforske bevægelser hvor der er tid og ro til at mærke efter.

 

Hvad er kroppens fascier?

Kroppen består af mange fascier – store hinder, der ligger som en “våddragt” omkring store dele af kroppen og mindre hinder, der ligger omkring hver enkelt muskel – som du måske kender det fra en mørbrad.

Hinderne skal kunne glide frit for, at kroppen fungerer optimalt. Efter en skade, stress, operationer eller inaktivitet kan dette glid forringes og medføre nedsat cirkulation, stivhed og smerter. FysioFlow øger kroppens bevægelighed og aktiverer kroppens ro- og hvilesystem gennem special udvalgte øvelser, der arbejder målrettet med kroppens fascier.

På FysioFlow holdet arbejder vi med kroppens bindevæv ved hjælp af yoga-agtige bevægelser, lange stræk for hele kroppen og små løsnende, bouncende bevægelser. Under hele timen der er stor fokus på vejrtrækningen, for herigennem at aktivere det parasympatiske nervesystem som er kroppen ”rest and digest” system, der bringer ro over kroppen og hjælper med til at restituere og genopbygge kroppen.

Undervisningen starter altid med at vi arbejder med kroppens fundament – fødderne, og timen afsluttes altid med afspænding.

BESTIL DIN PLADS!

Share This