GRAVID & EFTERFØDSEL

INFO

Alle hold varer 55 min.

HUSK, du kan altid betale dit gravid- eller efterfødselshold i rater.

Hos FYSMO kan du trygt starte med at træne efter din fødsel og der er plads til at amme, pusle og drikke en kop te/kaffe før og efter træning.

Undervisere: Signe og Marie Louise – vi er begge fysioterapeuter og mødre til små og store børn.

GRAVIDITET & EFTERFØDSEL

BESTIL DIN PLADS!

Fysmo Gravidtræning er for dig, der er gravid og gerne vil forbedrede dig fysisk til din kommende fødsel. Alle gravide kan deltage, men vi anbefaler deltagelse fra 3. trimester, så du kan blive 100% parat til din fødsel.

På dette hold fokuserer vi på smidighed og fri bevægelse af ryg, bækken- og hofteled, hensigtsmæssig kropsholdning samt aktivering af støtte muskulaturen omkring mave og bækken. Du kan deltage som supplement til den træning, du allerede er glad for, og for dig der ikke er den store trænings-entusiast, er dette en god mulighed for at komme i gang. Vi træner sammen 1 gang om ugen, og du kan med fordel lave programmet eller dele af det hjemme – enten dagligt eller et par gange om ugen.

Øvelsesvalget sigter mod at understøtte det arbejde, kroppen skal gøre under fødslen, for at optimere og hjælpe dit barn ned gennem bækkenet og fødselskanalen.

Obs! Kan du ikke deltage i hele forløbet pga. din terminsdato, så tilbyder vi et kortere forløb, fx. 4 uger. Føder du midt i træningsforløbet, før din terminsdato, så tilbyder vi dig en rabat på et af vores efterfødselshold, når du er klar til det. Skriv til os på info@fysmo.dk

Fysmo Efterfødselstræning er for dig der ønsker at gå på et lille hold med kun 7 pladser og vi lægger vægt på fysioterapeutisk korrekt genoptræning efter din fødsel.

Vi arbejder effektivt med alle de klassiske problemområder – bækkenbund, mave-, ryg- og baldemuskulatur. Undervisningen tager højde for individuelle behov – tidligere skader, rectus diastase og ar efter kejsersnit.

Efterfødsel Begynder er for dig der lige har født eller skal i gang for første gang efter fødslen. Begynder holdet er typisk et forløb på 8 uger og vi tager udgangspunkt i dig der lige har født eller dig der endnu ikke har trænet efter din fødsel. Du kan godt starte op før dit 8 ugers tjek hos lægen, men så anbefaler vi at du booker en konsultation hos os inden, så vi ved hvordan din fødsel har forløbet og hvordan din krop har det efter fødslen. Skriv til os på info@fysmo.dk.

Efterfødsel Øvet er for dig der har gået på vores begynderhold eller har trænet et andet sted. Du skal kunne aktivere din bækkenbund og ønske mere intensitet i træningen. Vi vil træne hårdt og effektivt, men stadig med fokus på din bækkenbund, åndedræt og core muskulatur. 

Barsels BOOST – Styrke, kost & stabilitet. Holdet er for dig der ønsker mere energi i din barselstid. Vi træner 2 gange om ugen i 5 uger. Vi får pulsen op, men tager hensyn til delte mavemuskler, ar fra kejsersnit og evt. andre problematikker. Du bliver testet før og efter, så du kan se dine resultater af træningen. Inkl. i prisen er en træningselastik til hjemmetræning og du får udleveret din helt egen pilatesbold, så der ingen undskyldninger er for ikke at komme i form igen. Måske er du nede på søvn og vælger nemme og hurtige løsninger når det gælder dine måltider. På Fysmo’s nye Barsels BOOST får du udleveret nemme og sunde opskrifter – vi vil hjælpe dig til en sundere hverdag trods mangel på søvn og tid. Du får også vejledning i gode råvarer, urter og te der skaber mere balance i en stresset tid. Vi træner hele kroppen og du vil efter 5 uger kunne mærke en forskel.

Vi anbefaler, at du starter på Begynderhold efterfulgt af vores Øvet eller BOOST. Har du tidligere trænet et andet sted, så skriv gerne en mail inden du booker din plads. Vi guider dig dermed til det rigtige hold.

Vi opretter hold ved min. 3 tilmeldinger.

Efterfødselstræningen hos FYSMO tager udgangspunkt i Pilatesprincipper. Vi arbejder for at få din krop til genvinde sin gamle form, kickstarte din mavemuskler – og vigtigst af alt, få styr på bækkenbunden.

Træningen varer ca. 60 min. og der er tid og plads til at du kan amme og skifte dit barn på klinikken før, under og efter træning.

Undervisningen tilrettelægges omkring dig og din situation, derfor har vi kun små hold med max 6 deltagere.

Har du haft en kompliceret fødsel eller et barn med særlige behov, bør du sende os en mail til info@fysmo.dk inden holdstart.

Er I en mødregruppe der ønsker at komme i gang med at træne sammen, så har vi forskellige løsninger til jer.

Kontakt os gerne her …

Share This