Retreats

INFO

Vi afholder forskellige workshops på klinikken og ude i det fri.

Ønsker du at booke en privat workshop eller et firmaevent, kontakt os venligst på info@fysmo.dk

Retreats

Book en af vores retreats og få en unik oplevelse.

 

Trænings retreat i Sverige 20.-22. september 2019. Vil du have øget mental og fysisk overskud, så tilmeld dig denne weekend i Sverige. Du vil være aktiv min. 2 gange dagligt, få lækker sund mad og opleve den ultimative wellness i naturen med den smukkeste udsigt i skoven ud over søen.

 

Vi starter fredag eftermiddag kl. 15 med velkomst og indkvartering i Ødegården. Indkvarteringen foregår i værelser – alle med udsigt til skov eller sø. Vi går en tur i skoven, mærker naturen og derefter er der udendørstræning på grunden. ALLE KAN VÆRE MED.

Aftensmaden er sund, antiinflammatorisk og vil blive serveret i hovedhuset eller på terrassen med udsigt over søen. Om aftenen vil der være mulighed for at komme i vildmarksbad under åben himmel, opleve den magiske stemning i saunaen eller blot nyde et glas bobler inden sengetid.

Lørdag morgen starter vi med en løbe- eller gåtur i skoven afhængig af dit fysiske niveau og kunnen efterfulgt af fysiske øvelser i naturen med et mix af pilates og yoga. Derefter vil der være sund og energigivende morgenmad. Midt på dagen har man mulighed for at tage en tur på vandet i kano eller på SUP boards. Du kan bade i søen eller slappe af. Der vil være et oplæg om “Antiinflammatorisk livsstil” – er det muligt i en tætpakket og travl hverdag?! Vi snakker om fordøjelse, søvn og stress og laver en meditation i det fri. Lørdag eftermiddag har vi igen fysisk træning og hvis vejret tillader det er der pilates og yoga/stræk på terrassen. Lørdag aften byder på mindfulness, vildmarksbad og sauna.

Søndag morgen starter vi med morgenmad samlet efterfulgt af et foredrag om åndedrættet og dens betydning for din indre styrke. Vi går eller løber en tur – der vil være forskellige ruter alt mellem 3 km til 10 km. Når alle er samlet træner vi på grunden, tager på vandet, hvis man har lyst til det og spiser en frokost ved 13-tiden. Der vil være afrunding og afsked mellem 14.30 og 15 inden vi siger farvel.

Programmet bliver tilpasset vejrudsigten og der vil være indlagt et lille orienteringsløb, så vi lærer hinanden og skoven at kende.

Du vil med sikkerhed få et sundhedsboost denne weekend og blive beriget af ny energi inden du  går efteråret og vinteren i møde. Der vil være mulighed for wellness i luksusklassen med en udsigt du ikke finder mange steder. Du vil modtage opskrifter på al den lækre mad vi spiser, så du kan tage dine nye vaner med hjem.

INDEN vi tager til Sverige, så har vi en fællestræning lørdag den 14. september kl. 9.30 – 11.00. Her møder vi hinanden, træner sammen og svarer på spørgsmål inden vi tager afsted til Sverige.

Vi er 2 undervisere som vil give dig den bedste undervisning og vi vil være til din rådighed hele weekenden. Marie Louise, ejer af Fysmo, samt Lena Vorgaard, der både er personlig træner, kostvejleder og yogaterapeut.

GOODIEBAG: Når du ankommer til Sverige får du en lækker goodiebag med Shangies sandaler, et lækkert Fouta håndklæde og en stor bag fra My French Hood – alt sammen sponsoreret af min yndlingsbutik Less a Fair på Østerbro. Desuden får du en Fysmo t-shirt, en træningselastik og en redondobold, som du efterfølgende kan bruge til hjemmetræning.

Tilmelding og pris:

  • Du tilmelder dig online og der er mulighed for ratebetaling.
  • Ved tilmelding betaler du 1.400 kr. og dette depositum refunderes ikke ved senere afmelding. Pr. 1/8-19 er tilmeldingen fuldt bindende, men du vil altid kunne overdrage din plads til en anden.
  • Du sørger selv for kørsel til/fra ødegården der ligger ca. 225 km fra Fysmo, hvis du tager over Øresundsbroen. Vi råder til samkørsel med andre deltagere og derfor vil du få en deltagerliste min. 14 dage før afgang.
  • Retreatet gennemføres på eget ansvar – husk rejseforsikring.
  • Ved færre end 6 tilmeldte deltagere afholdes retreatet ikke og du vil få dine penge retur senest 20/9-19. 

BESTIL DIN PLADS!

Share This