Retreats

INFO

Vi afholder forskellige workshops på klinikken og ude i det fri.

Ønsker du at booke en privat workshop eller et firmaevent, kontakt os venligst på info@fysmo.dk

Retreats

Book en af vores retreats og få en unik oplevelse.

 

Trænings retreat i Sverige 20.-22. september 2019. Vil du have øget mental og fysisk overskud, så tilmeld dig denne weekend i Sverige, hvor du vil få trænet min. 2 gange dagligt og få lækker sund mad.

 

Vi starter fredag eftermiddag kl. 15 med velkomst og indkvartering i Ødegården. Indkvarteringen er ikke luksuriøs, men hyggelig. Vi går en tur i skoven, mærker naturen og derefter er der udendørstræning på grunden. ALLE KAN VÆRE MED.

 

Aftensmaden er sund og antiinflammatorisk og vil blive serveret i hovedhuset eller på terrassen med udsigt over søen. Vi tænder bål og der vil være mulighed for at komme i vildmarksbad, få et glas bobler og nyde udsigten over søen eller måske stjernehimlen.

 

Lørdag morgen starter vi med en løbe eller gåtur i skoven afhængig af dit fysiske niveau og kunnen efterfulgt af blid yoga. Derefter vil der være sund og energigivende morgenmad. Midt på dagen har man mulighed for at tage en tur på vandet i kano eller på SUP boards. Du kan bade i søen eller slappe af. Der vil være et oplæg om “Antiinflammatorisk livsstil” – er det muligt i en tætpakket og travl hverdag?! Vi snakker om fordøjelse, søvn og stress og laver en meditation i det fri. Lørdag eftermiddag har vi igen fysisk træning og hvis vejret tillader det er der pilates og yoga på terrassen.

 

Søndag morgen starter vi igen med en løbe eller gåtur og der vil være forskellige ruter alt mellem 3 km til 17 km. Derfor kan morgenmaden indtages i hold afhængig af morgenturens distance. Kort udleveres så ingen er overladt til sig selv 🙂 Der vil være en let frokost kl. 12 og fysisk træning kl. 13.30 inden afgang kl. 15.

 

Programmet bliver tilpasset vejrudsigten og der vil være indlagt et lille orienteringsløb, så vi lærer hinanden og skoven at kende.

 

Du vil med sikkerhed få et sundhedsboost denne weekend og blive beriget af ny energi inden du for alvor går efteråret i møde. Der vil være mulighed for at komme i et opvarmet vildmarksbad både fredag, lørdag og søndag og du vil desuden modtage opskrifter på al den lækre mad vi spiser, så du kan tage dine nye vaner med hjem.

 

INDEN vi tager til Sverige, så har vi en fællestræning lørdag den 14. september kl. 9.30 – 11.00. Her møder vi hinanden, træner sammen og svarer på spørgsmål inden vi tager afsted til Sverige.

 

Vi er 2 undervisere som vil give dig den bedste undervisning og vi vil være til din rådighed hele weekenden. Marie Louise her fra Fysmo og Karina Ekvall, der både er personlig træner, kostvejleder og yogaterapeut.

 

Tilmelding og pris:

 

  • Du tilmelder dig online og der er mulighed for ratebetaling. 3 rater i alt.
  • Ved tilmelding betaler du 1.400 kr. og dette depositum refunderes ikke ved senere afmelding. Pr. 1/8-19 er tilmeldingen fuldt bindende, men du vil altid kunne overdrage din plads til en anden.
  • Du sørger selv for kørsel til/fra ødegården der ligger ca. 225 km fra Fysmo, hvis du tager over Øresundsbroen. Vi råder til samkørsel med andre deltagere og derfor vil du få en deltagerliste min. 14 dage før afgang.
  • Retreatet gennemføres på eget ansvar – husk rejseforsikring.
  • Ved færre end 6 tilmeldte deltagere afholdes retreatet ikke og du vil få dine penge retur senest 20/9-19. 

BESTIL DIN PLADS!

Share This