PERSONLIG TRÆNING

INFO

Træningstider efter aftale og træningen kan være på klinikken, hos dig eller ude i det fri.

Undervisere:

Lena Vorgaard: Personlig træner og livsstilsvejleder

Christian Bode: Stud. fys. og Personlig træner

Marie Louise Nathan: Aut. Fys, Pilates instruktør, Personlig træner og kostvejleder

PERSONLIG TRÆNING

Vi tilbyder personlige trænings- og livsstilsforløb, hvor vi er med dig hele vejen.

Du har et ønske og vi hjælper dig med at få det opfyldt. Med få redskaber og den korrekte prioritering skræddersyer vi et program der passer til dit temperament. Ingen er ens og det er vores programmer heller ikke.

Vi hjælper dig med at finde tid til daglig motion, kostomlægning, fysisk træning og personlige mål. Vi rådgiver dig i forhold til vægttab, muskelopbygning, genoptræning efter en skade, smidighed, balance, kost og performance.

Har du brug for en livsstilsændring der er vedvarende eller trænger du til et kærligt spark bagi, så book din personlige træningspakke her:

SE MERE UNDER HVER TRÆNER:

LENA VORGAARD

Personlig Træner, livsstilsvejleder og holdunderviser

Læs mere
Jeg guider mennesker til et sundere liv. Jeg skaber en bedre forståelse og lyst til at ændre på hverdagens mønstre, så du kan få det bedste ud af kroppens muligheder og det bedste ud af livet.

Jeg elsker udendørs kreativ træning, naturen, mad og alt der forsøder livet. Vil du have pulsen op eller ønsker du en bedre stabilitet og øget styrke, så book tid til træning.

Christian Skjold Bode

Fysioterapeut studerende, massør og personlig træner

Læs mere
Jeg er fysioterapeutstuderende på 5. semester på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde.

Jeg har fokus på at finde frem til og behandle mine patienters underliggende problemer, så behandlingen bliver så kort som mulig, dog med en langsigtet virkning.
Jeg brænder meget for mit håndværk og sætter en ære i at guide patienten gennem den fysioterapeutiske process og behandling.

Ud over min fysioterapiuddannelse har jeg taget kurser i manipulation og MET (muscle energy technique) for ryggen, nakke og bækken.

Hos mig får du en fysioterapeutisk tilgang til massage og en mere specifik behandling efterfølgende, hvis du har behov for det. Jeg kan behandle problematikker som f.eks. kontornakke, hovedpine eller mere sportsspecifikke skader.

Jeg er desuden uddannet personlig træner, og har arbejdet med faget siden 2014. Hér kan jeg tilbyde mere skræddersyet forløb, med fokus på dine mål, behov og præferencer.

 

MARIE LOUISE BUNDGAARD NATHAN

Ejer af Fysmo. Fysioterapeut, holdunderviser og personlig træner

Læs mere
Jeg blev autoriseret fysioterapeut i 2006 – og har lige siden arbejdet som privatpraktiserende på forskellige klinikker. Jeg behandler manuelt med udgangspunkt i dig og din situation, for derigennem at kunne korrigerer årsager til skader og dysfunktioner der giver dig smerte!

Jeg har bred og alsidig erfaring som fysioterapeut, pilates- og holdinstruktør samt personlig træner – og kombinerer gerne min viden, erfaring og interesse i dit behandlingsforløb. Uanset om du er elitesportsudøver eller almindelig motionist og har akutte eller mere kroniske smerter– så er jeg sikker på jeg kan hjælpe netop dig!

Jeg har erfaret på min egen krop, hvor stor en ændring kroppen er igennem under en graviditet. Mine graviditeter og teoretiske viden om kroppens ændring og evt. komplikationer der kan være før/under/efter har inspireret mig til at oprette holdtræning for gravide og nybagte mødre som en del af min praksis.

Det er vigtigt at have det godt i sin krop, og føle man er klar til hverdagens – og evt. skiferiens udfordringer. Jeg tilbyder derfor ikke blot holdtræning indenfor efterfødsel, men ligeledes Indoor-Outdoor, TRX og Pilates.

Share This