Velkommen til FYSMO

 

1 års fødselsdag - Åbent hus den 8. oktober

Massage

Vores massør og fysioterapeut studerende Christian Bode tilbyder sportsmassage, gravidmassage og almindelig massage for bedre velvære.

Pris 250 kr. for 1/2 time og 500 kr. for 1 time. Du kan booke tider online eller på tlf: 31661131.

Fysmo Efterfødsel

Vil du have boostet din trætte morkrop – hos os får du intensiv træning på 3 forskellige niveauer. Vi gi’r dig en stærk mave og ryg, men har fokus på hele kroppen.

Ta’ din baby med og giv dig selv ro til at træne.

Vi starter hold hele året. Pris fra 750,-

Personlig Træning

Vil du nå dit mål i 2018?

Er det svært at komme i gang med træning eller er du bare ikke motiveret? Du får et kærligt spark bagi og et program der kan trænes derhjemme, i dit lokale center eller udenfor.

Book 1, 3 eller 10 timer hos Lena Vorgaard og mærk forskellen i 2018.

 

FYSMO er stedet for dig, der søger høj kvalificerede kropsbehandling. Vi tilbyder fysioterapi, specifik idrætsfysioterapi, osteopati og massage. Trænger du til at komme i form, har vi diverse holdforløb på små lukkede hold og personlig træning special tilpasset til dig!

Klinikken er let tilgængelig med både det offentlige og i bil – og ligger i stueplan. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi er stedet for dig der lider af smerte, har en skade eller bare ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop.

Kom i form efter din fødsel

Vi har specialiseret os i genoptræning efter graviditet. Vi har fokus på dig og tilbyder træning på små lukkede hold. Uanset din grundform, har vi et efterfødselshold der passer til dig.

Læs mere om vores hold her

Share This