EFTERFØDSEL

INFO

Alle hold varer 60 min.

Hos os kan du trygt starte med at træne efter din fødsel og der er plads til at amme, pusle og drikke en kop kaffe før og efter træning.

Undervisere: Helga Markúsdóttir, Lena Vorgaard og Marie Louise Nathan

EFTERFØDSEL

Fysmo Efterfødselstræning er for dig der ønsker at gå på et lille hold med kun 6 pladser og vi lægger vægt på fysioterapeutisk korrekt genoptræning efter din fødsel.

Vi arbejder effektivt med alle de klassiske problemområder – bækkenbund, mave-, ryg- og baldemuskulatur. Undervisningen tager højde for individuelle behov; tidligere skader, rectus diastase og ar fra kejsersnit.

Efterfødsel Begynder er for dig der lige har født eller skal i gang for første gang efter fødslen. Begynder holdet er et forløb på 8 uger og vi tager udgangspunkt i dig der lige har født eller dig der endnu ikke har trænet efter din fødsel. Du kan godt starte op før 8 ugers tjek hos lægen, men så anbefaler vi at du tager kontakt til os inden, så vi ved hvordan din fødsel har forløbet. Skriv til os på info@fysmo.dk.

Efterfødsel Øvet er for dig der har gået på vores begynderhold eller har trænet et andet sted. Du skal kunne aktivere din bækkenbund og ønske mere intensitet. Vi vil træne hårdt og effektivt, men stadig med fokus på din bækkenbund, åndedræt og core muskulatur. Øvet holdet er et forløb på 8 uger.

NYT! Barsels Bootcamp – Kost, styrke & stabilitet. Holdet er for dig der ønsker mere energi i din barselstid. Du er måske nede på søvn og vælger ofte nemme og hurtige løsninger når det gælder dine måltider. På Fysmo’s nye Barsels Bootcamp får du udleveret nemme og sunde opskrifter. Du får også vejledning i gode råvarer der skaber mere balance i en stresset tid. Du får træning med fokus på styrke og stabilitet 2 gange om ugen, så du bliver stærk igen efter fødslen. Du bliver testet før og efter, så du kan se dine resultater sort på hvidt og bootcampen er inkl. 30 min. massage/behandling under forløbet.

Vi ser helst at du starter på Begynder efterfulgt af vores Øvet hold eller Bootcamp. Har du tidligere trænet et andet sted, så skriv gerne en mail inden du booker din plads. Vi guider dig dermed til det rigtige hold.

Vi opretter hold med min. 4 tilmeldinger – ellers tillader vi at annullere holdet.

BESTIL DIN PLADS!

Efterfødselstræningen hos FYSMO tager udgangspunkt i Pilatesprincipper. Vi arbejder for at få din krop til genvinde sin gamle form, kickstarte din mavemuskler – og vigtigst af alt, få styr på bækkenbunden.

Træningen varer ca. 60 min. og der er tid og plads til at du kan amme og skifte dit barn på klinikken før, under og efter træning.

Undervisningen tilrettelægges omkring dig og din situation, derfor har vi kun små hold med max 7 deltagere.

Har du haft en kompliceret fødsel eller et barn med særlige behov, bør du sende os en mail til info@fysmo.dk inden holdstart.

Er I en mødregruppe der ønsker at komme i gang med at træne sammen, så har vi forskellige løsninger til jer.

Kontakt os gerne her …

Share This