Osteopati

INFO

Nicholaj Mads Kaae

Osteopat DO M.Sc (afventer autorisation hos Styrelsen for Patientsikkerhed)

 

Osteopati

Osteopater er en autoriseret sundhedsydelse der betragter din person, krop og psyke som en helhed, og afklarer smerter og problemer ved manuel undersøgelse og behandling af kroppens led, muskler og bindevæv, og yder relevant rådgivning omkring smertehåndtering, øvelser og livsstil.

Behandlingsforløb

Ved første møde sætter jeg mig grundigt ind i din sygdoms- og skadeshistorik, samt afdækker områder som fx medicin og operationer.

Først i undersøgelsen er det vigtigt at finde den struktur (fx sene, muskel eller ledkapsel) som giver dig dine symptomer, altså din smerte/ømhed.

Efterfølgende er det vigtigste at finde ud af hvorfor den struktur er blevet smertefuld. Hvad bevæger sig ikke godt nok? Hvad bevæger sig evt. for meget? Det kan nogle gange være at nedsat bevægelighed i ryggen kan give knæsmerter.

Din behandling vil være individuelt tilrettelagt og afhængig af årsagen til netop dine symptomer. Det er ikke ualmindelige, at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor dine symptomeropleves.

Behandlingen kan bestå af mobiliseringer, manipulationer samt basale råd og anbefalinger, derunder om motion, kost og søvn hvis det er relevant.

Book tid til behandling

Share This